Elkészült a városi uszoda!

Elkészült a városi uszoda!

Több évtizedes álma válik valóra Dunakeszinek – végre van saját uszodája

Elkészült a városi uszoda!

A napokban a kivitelező cég arról tájékoztatta Önkormányzatunkat, hogy a műszaki átadás és a kivitelezői próbaüzem augusztus 22-én sikeresen lezárult. Szeptember 6-ra elkészülnek az Önkormányzat jóvoltából a külső parkosítási munkák is, ezután pedig már csak a bútorozás és az üzembe helyezés marad hátra, mely már az üzemeltetés költségeit is viselő Nemzeti Sportközpontok feladata.

Az uszodában ezekben a pillanatokban is az utolsó tesztüzem zajlik. A dunakeszi diákok szeptember 18-tól veszik majd igénybe, ugyanis ekkor indul a szervezett iskolai úszásoktatás, melynek immáron a dunakeszi uszoda ad otthont.

A működés első négy hetében csak a diákok látogatják a létesítményt 8 és 16 óra között, a lakosság számára pedig várhatóan október közepén nyitják majd meg.

A nyitva tartás és a jegyárak pontos kialakítása jelenleg zajlik, ám az biztos, hogy az iskolai úszásoktatáson kívül lesz lehetőség a sportolásra, a jegyvásárlásnál pedig kedvezményben részesülnek a dunakeszi lakosok.

Önköltséges úszásoktatás igény esetén fog indulni. Az üzemeltető az első hónapokban érkezett lakossági visszajelzések alapján fogja kiszélesíteni a szolgáltatások körét.

 

Forrás: dunakeszi.hu

További hírek ebből a kategóriából