Indul a Dunakeszi Teátrum!

Indul a Dunakeszi Teátrum!

Nagysikerű színházi előadások, komoly- és könnyűzenei koncertek, gyerekelőadások, előadói estek Dunakeszin, a VOKE József Attila Művelődési Központban.

Indul a Dunakeszi Teátrum!
 

Indul a kulturális pezsgés Dunakeszin! 2017 októberétől helybe érkeznek a legjobb színházi produkciók, a legjobb zenészek koncertjei, a legszórakoztatóbb gyerekelőadások, és minden más, ami kimozdíthat bennünket a mindennapok egyhangúságából.

Az elmúlt két esztendőben Dunakeszi Önkormányzata komoly áldozatvállalás mellett teljes egészében felújította a VOKE József Attila Művelődési Központ épületét. A megújult terek azonban önmagukban nem elegendők a közönség kiszolgálására, minőségi programokkal kell megtölteni az intézményt.

A VOKE József Attila Művelődési Központ szakmai partnereként a Duna Színház hét színházi előadás színpadra vitelét tűzte ki célul a 2017/18-as évadban, emellett számos gyerekelőadás és koncert kerül megrendezésre.

Fontos előrelépés, hogy a jegyeket online rendszerben is el lehet majd érni, a jegyvásárlásról bővebben a dunakesziteatrum.hu oldalon tájékozódhatnak.

A rendezvénysorozat októberben veszi kezdetét, sok szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

További információk a https://dunakesziteatrum.hu/ vagy a https://www.facebook.com/dunakesziteatrum/ oldalon érhetők el.

Forrás: dunakeszi.hu

További hírek ebből a kategóriából