Folytatódik a Toldi utcai közösségi tér fejlesztése

Folytatódik a Toldi utcai közösségi tér fejlesztése

Új eszközökkel bővül a Toldi utcai játszótér. A fejlesztés célja, hogy játszótérből igazi közösségi színtérré nője ki magát, ahol minden korosztály megtalálja a számára alkalmas eszközt és teret.

Folytatódik a Toldi utcai közösségi tér fejlesztése
 

Önkormányzatunk kiemelt célja, hogy a lakosság számára magas színvonalú, változatos szolgáltatásokat nyújtson az egészséges életmód biztosításához - ennek megfelelően az elmúlt években számos sporttal kapcsolatos fejlesztés történt városunkban, és a fejlesztések sora pedig még korántsem ért véget.

A napokban egy újabb fejlesztés kivitelezése kezdődött el: a Toldi-Dombliget lakóparkokhoz kialakított közösségi tér funkcionális bővítése.

Az említett területen a lakossággal összefogva már megvalósult egy játszótér és egy füves focipálya kialakítása. Ezen kívül most önkormányzati forrásból egy multifunkcionális sportpálya kap helyet a területen. Ezúton is kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a kivitelezés ideje alatt legyenek tekintettel a kihelyezett figyelmeztető jelzésekre és ne tartózkodjanak az építési területen. Megértésüket ezúton is köszönjük!

Forrás: dunakeszi.hu

További hírek ebből a kategóriából