Újdonság a Dunakeszi Teátrumnál

Újdonság a Dunakeszi Teátrumnál

Tavaly októberben indult útjára a Dunakeszi Teátrum és azóta töretlen sikernek örvend, 2018-ban pedig megújult nézőtérrel vár mindenkit!

Újdonság a Dunakeszi Teátrumnál
 

2017 októberétől helybe érkeznek a legjobb színházi produkciók, koncertek, gyerekelőadások, és minden más, ami kimozdíthat bennünket a mindennapok egyhangúságából. Az Önkormányzat által felújított VOKE József Attila Művelődési Központ ad otthon a Dunakeszi Teátrum előadásainak.

2017-ben számos népszerű darab, könnyű és komolyzenei koncertnek adott otthont a művház. A Teátrum olyan szórakoztató vígjátékokkal készült, mint a „Szőke ciklon” vagy a „Bocs, félrement” de gondoltak a krimi műfaj kedvelőire is a „8 nő” című darabbal. Zenei téren is mozgalmas volt az év vége, a Queen Real Jazz, Levente Péter vagy a népszerű Bikini koncert is nagy sikert aratott.

A nézőtér és a szűkebb férőhelyek miatt idén egy nagy újdongással és meglepetéssel készül a Teátrum és a művház csapata. Annak érdekében, hogy a vendégek a legjobb minőségben élvezhessék az előadásokat február 15-től a 10. sortól megemelt nézőtérrel és tágabb férőhelyekkel várnak mindenkit!

A Dunakeszi Teátrum csapata nagyon hálás az eddigi pozitív visszajelzésekért, és készen állnak arra, hogy 2018-ban is helybe hozzák a szórakozást!

A január 18-i (mai) Párterápia című előadásra a jegyek még korlátozott számban ITT elérhetők.

A Teátrum további előadásai:

Január 25. – Berecz András önálló estje

Január 27. – Alma együttes koncert

Február 2. – Csík Zenekar koncert

Február 15. – A folyón túl Itália (ITT DEBÜTÁL A MEGÚJULT NÉZŐTÉR!)

Február 24.  – Süsü a sárkány kalandjai

Március 10. – Bereczki Zoltán koncert

Március 24.  – Apacuka Zenekar koncert

Április 7. – Neoton Família koncert

Április 14. – Halász Judit koncert

A Dunakeszi Teátrum honlapja: www.dunakesziteatrum.hu

Facebook oldala: https://www.facebook.com/dunakesziteatrum/

További információt az előadásokról az info@dunakesziteatrum.hu e-mail címen, vagy a +36 70 67 67 225 telefonszámon kérhetnek.

Forrás: dunakeszi.hu

További hírek ebből a kategóriából