Tájékoztatás a szemétdíj beszedéséről

Tájékoztatás a szemétdíj beszedéséről

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj beszedéséről a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. megbízásából.

Tájékoztatás a szemétdíj beszedéséről
 

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) jogosult a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj beszedésére és az abból eredő hátralékok kezelésére. A díjhátralékok kezelésére és beszedésére a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot bízta meg, aki feladatait az NHKV Zrt.-vel és az önkormányzatokkal közösen látja el.

Dunakeszin a díjhátralékok kezelésében segítő és résztvevő személyek pontos megnevezéséről az NHKV Zrt. a későbbiekben biztosít bővebb információkat.

Amennyiben az ingatlanhasználó az NHKV Zrt. hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjra vonatkozó számláját nem teljesíti, úgy a díjhátralék rendezése céljából a kijelölt személy részére befizetés útján is teljesítheti az általa történő megkeresés alkalmával. Az NHKV Zrt. és a Konzorcium célja a díjhátralékok és a lakosság terheinek csökkentése. 

Forrás: dunakeszi.hu

További hírek ebből a kategóriából