Mozdulj Dunakeszi!

Mozdulj Dunakeszi!

Idén is megmozdul Dunakeszi! Immár harmadik alkalommal rendezzük meg a minden évben oly népszerű és közkedvelt Mozdulj Dunakeszi! -t városunk tömegsport programsorozatát.

Mozdulj Dunakeszi!
 

2018. május 28. és szeptember 7. között, az előző évekhez hasonlóan minden hétfőn, szerdán és pénteken 18:30-19:30-ig profi és szakképzett edzők várják a mozogni és feltöltődni vágyókat a Dunakeszi Katonadombon. Hétfőnként Kutasi Kelly (KELLYS Fitness), szerdánként új belépőként Péter Zsófi (Harmónia Mozgás-és Életmód Központ), péntekenként pedig Nagy Amarilla (Dream Factory Fitness) mozgatja meg Dunakeszi lakosságát.  

Az idei szezont sem hagyjuk újdonságok és meglepetések nélkül. A 40+ korosztályt, akik táncra és vidámságra vágynak Radvánszki Edit veszi kezelésbe, aki szenior örömtáncot tart majd a Mozdulj Dunakeszi! keretén belül hétfőnként 17:30-18:30-ig szintén a Katonadombon.

A mozdulók idén három meglepetés vendégre számíthatnak, de hogy kik lesznek azok, az egyelőre maradjon titok! Annyit már most elárulhatunk, hogy a jó hangulatból, ajándékokból és izomlázból nem lesz hiány.

Forrás: dunakeszi.hu

További hírek ebből a kategóriából