Forgalomkorlátozások az M2 autóút bővítése miatt

Forgalomkorlátozások az M2 autóút bővítése miatt

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M2 autóút bővítése kapcsán a mai napon ideiglenes forgalom korlátozás került bevezetésre az M2 autóút 21+000 - 27+000 km szelvények közti útszakaszán (Dunakeszi – Göd települések között). Az ideiglenes forgalomkorlátozás okán az útszakaszon 60 km/h sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom került bevezetésre, ami 2017.08.26-tól kiegészül a forgalmi sávok szűkítésével sárga ideiglenes burkolati jelek felfestésével.

Forgalomkorlátozások az M2 autóút bővítése miatt

A fent jelzett útszakaszon kívül 2017.08.28-tól az M2 autóút 29+000 - 37+000 km szelvények közti útszakaszán (Göd – Vác települések között) ideiglenes forgalom korlátozás okán az útszakaszon 60 km/h sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom kerül bevezetésre.
Kérik a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, kövessék az ideiglenes forgalomtechnikai eszközöket és különösen ügyeljenek a sebességkorlátozások betartására. Tekintettel az autóút jelentős forgalmára, a bevezetésre kerülő forgalomkorlátozás miatt megnövekedett menetidővel és torlódással számoljanak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az építési munkák elvégzésének ideje alatt szíves türelmüket és megértésüket kéri, egyben tájékoztatja önöket, hogy az építési munkák pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról a www.utinform.huelérhetőségen tájékozódhatnak

Forrás: dunakeszi.hu

További hírek ebből a kategóriából