Életbe lépett az új parkolási rendszer a Szakorvosi Rendelőintézetnél

Életbe lépett az új parkolási rendszer a Szakorvosi Rendelőintézetnél

Mint arról már korábban is beszámoltunk, egy új, szigorúbb parkolási rendszert léptet életbe Dunakeszi Város Önkormányzata, hogy megkönnyítse a Szakorvosi Rendelőintézetbe érkezők parkolását.

Életbe lépett az új parkolási rendszer a Szakorvosi Rendelőintézetnél

A Szakorvosi Rendelőintézet parkolójában sajnálatos módon az a gyakorlat alakult ki, hogy azt nemcsak a szakrendelésekre érkezők használják, hanem nagyon gyakori az egész napos, folyamatos parkolás is, ami rendkívül megnehezíti az adott intézménybe érkezők parkolását.

A jelenség megszüntetésének érdekében, a Képviselő-testület megszavazta egy új, szigorúbb parkolási rendszer életbe léptetését, mely szerint az említett intézményi parkolóban korlátozzák a gépjárművek parkolási idejét. Az új rendelet szerint munkaidőben maximum három órán keresztül veheti igénybe a parkolót egy adott gépjármű, a parkolás kezdetének idejét pedig a jármű vezetője köteles feltüntetni a szélvédőn.

A napokban életbe lépett a Szakorvosi Rendelőintézet parkolójában az új rendszer. Bízunk benne, hogy ennek köszönhetően rendezettebbé válik a parkolás, és mindenki a rendeltetésének megfelelően fogja igénybe venni az intézmény parkolóját.

A parkolót igénybe vevőket pedig ezúton is kérjük, hogy parkoljanak körültekintően, és vegyék figyelembe a kihelyezett tájékoztatókat!

Forrás: http://www.dunakeszi.hu

További hírek ebből a kategóriából