Mutasd meg énektudásod a Dunakanyar Hangja tehetségkutató versenyén

Mutasd meg énektudásod a Dunakanyar Hangja tehetségkutató versenyén

Február 17-én kezdetét veszi a 9. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny. Az ország egyik legnagyobb és legrégebbi énekversenyének - Dunakeszi Város Önkormányzatának támogatásával - ezúttal is a dunakeszi VOKE József Attila Művelődési Központ ad otthont. A szervezők múlt héten sajtótájékoztató keretében ismertették a verseny részleteit és bemutatkozott az idei zsűri is. 

Mutasd meg énektudásod a Dunakanyar Hangja tehetségkutató versenyén
 

A verseny az idei évben is a szokásokhoz híven három fordulóból fog állni, melyre az ország minden pontjáról korhatár nélkül várják a jelentkezéseket és az érdeklődőket. A válogatás február 17-én, szombaton 12 órától kezdődik a dunakeszi VOKE József Attila Művelődési Központ színháztermében. A versenyre előzetesen e-mailben lehet jelentkezni a dunakanyar.iroda@gmail.com címen vagy Facebook-on ITT. Az eseménnyel kapcsolatban érdeklődni Facebook-on és a 06-70-708-5443 vagy 06-20-823-1689 telefonszámokon lehetséges. A válogatáson - a hivatalos regisztrációt követően - az énekeseket érkezési sorrendben, sorszám alapján szólítja majd a zsűri a színpadra, de fontos tudni, hogy bármikor be lehet csatlakozni, folyamatosan várják az énekeseket. Tehát, aki csak 18 órakor tud érkezni, azt is meghallgatják.

A nevezés kötetlen, bármilyen korosztály jelentkezhet és nincs műfaji megkötés. Saját dallal és zongora vagy gitár kísérettel is indulhatnak a versenyzők. Külön kérés a szervezőktől, hogy aki zenei alapra szeretne énekelni, vigye magával az alapot CD-n vagy pendrive-on.

Két kategóriában hirdetnek majd győztest:

  • Gyermek kategória 7-14 éves korig
  • Felnőtt kategória – nincs korhatár

 

A versennyel kapcsolatos minden információ a www.dunakanyarhangja.hu oldalon található.

A zsűri tagjai az idei évben:

  • Toldi Tamás énekes, dalszövegíró 
  • Horányi Juli, énekes, dalszerző
  • Farkas Pál zeneigazgató, karmester
  • Zola énekes, dalszerző

A nagyközönség számára a belépés mindhárom fordulóra (válogatás, elődöntő, döntő) ingyenes, bárki figyelemmel kísérheti a versenyzőket egészen a döntőig.

A nyertesek a 2018 Dunakanyar Hangja kitüntető cím, oklevél és kupa mellé 1-1 stúdiófelvételt, videoklip forgatást, az esztergomi négy csillagos Portobello Hotelben wellness hétvégét, vacsorameghívást és sok-sok egyéb más értékes nyereményt vihetnek majd haza. 

Az ünnepélyes döntő-finálé március 3-án, szombaton 18 órakor lesz, melyre szeretettel várnak mindenkit.

Forrás: dunakeszi.hu

Térkép

További programok ebből a kategóriából